Onze formule

Toegankelijke oplossingen voor preventieve gezondheidszorg, afgestemd op mondiale en lokale trends

Door het uitvoeren van data-gedreven marktanalyses en het volgen van trends, is Pulsar Medical in staat om samen met zijn partners de meest geschikte producten te ontwikkelen, die voldoen aan de vraag van u en uw klanten.
Wij bieden niet alleen diagnostische testen aan. Wij streven altijd naar allianties op lange termijn: wij willen uw bedrijf, uw producten, uw klanten en uw wensen begrijpen.
Wij streven ernaar oplossingen te bieden om de portefeuille van uw bedrijf op te waarderen, door een compleet pakket aan te bieden: Op maat gemaakte, lokaal geëvalueerde, hoogwaardige, concurrerend geprijsde producten, in overeenstemming met de lokale regelgeving.

De meest geschikte producten en diensten rechtstreeks van de bron

Pulsar Medical helpt zijn partners en klanten met producten en oplossingen die voldoen aan de eisen van de specifieke marktregio, de beoogde gebruikers en de lokale vereisten.

Van product sourcing tot research & development, klinische evaluaties tot lokale registraties: wij leveren u de meest geschikte producten om aan uw vraag te voldoen, of stellen een compleet dienstenpakket samen, waarbij wij u begeleiden bij de ontwikkeling van uw eigen product, van idee tot realisatie.

Onze formule bestaat uit verschillende componenten, die kunnen worden geselecteerd aan de hand van uw vraag:

  • Wij bieden een selectie van gemakkelijk toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige in-vitro diagnostica, zoals COVID-19 antigeen sneltesten en antilichaam test kits. Zowel vanuit ons magazijn in Nederland, als rechtstreeks vanuit de productiefaciliteiten in het oosten.

  • Onze lokale teams in Azië volgen niet alleen de wereldwijde trends en marktindicatoren op de voet, maar zijn ook voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve producten. Wij werken nauw samen met een aantal van de grootste fabrikanten in de oriënt, om nieuwe toepassingen te onderzoeken en te ontwikkelen, waarbij de nadruk altijd ligt op gebruiksgemak en hoge prestaties.

  • Onze ISO-gecertificeerde laboratoria kunnen uw producten lokaal evalueren, prestatie-validaties en aanvullende ervaring & studies arrangeren, volgens uw vereisten.

  • Wij zorgen ervoor dat uw producten vergezeld gaan met de juiste documentatie voor uw lokale marktregistraties, IVD/IVDR-vereisten, enz.

  • Inclusief productontwikkeling, evaluatiestudies en validaties, certificatie en registraties.

Wij genieten van nieuwe samenwerkingen en waarderen partnerschappen

Wij hebben altijd interesse in mogelijkheden om ons partnernetwerk uit te breiden, nieuwe projecten te creëren en nieuwe oplossingen te vinden. Vul het contactformulier in met uw aanvraag, en wij zullen spoedig contact met u opnemen voor een eerste kennismaking, offerte of overleg over onze producten en oplossingen.