Onze projecten

Niet alleen dozen schuiven

Omdat onze klanten in verschillende regio's en bedrijfssectoren actief zijn en testkits leveren, richten wij ons op het leveren van producten en oplossingen die perfect passen bij de situatie in kwestie. Van professionele atleten die regelmatig hun gezondheid moeten testen en controleren, tot personeel dat werkt op overzeese landwinningsprojecten:

Pulsar Medical geeft u en uw klanten een oplossing die het best past bij de omgeving en de omstandigheden waarin de testen nodig zijn. Wij zorgen ervoor dat de gebruikers van de test zich comfortabel, veilig en gezond voelen.

Boskalis werkt met Pulsar Medical samen voor tijdswinst en waarborging van continuïteit

Bekijk project

Nac Breda gaat voor comfort

We screenen de spelers en staf frequent en testen laagdrempelig bij klachten. We kiezen voor Pulsar Medical antigeen sneltesten vanwege het gebruiksgemak en het betrouwbare resultaat.

Bekijk project

Wij genieten van nieuwe samenwerkingen en waarderen partnerschappen

Wij hebben altijd interesse in mogelijkheden om ons partnernetwerk uit te breiden, nieuwe projecten te creëren en nieuwe oplossingen te vinden. Vul het contactformulier in met uw aanvraag, en wij zullen spoedig contact met u opnemen voor een eerste kennismaking, offerte of overleg over onze producten en oplossingen.