Nac Breda gaat voor comfort

NAC Breda is een Nederlandse voetbalclub uit Breda die op 19 september 1912 werd opgericht. De club komt in het seizoen 2020/21 uit in de Eerste divisie. De club speelt sinds 1996 in het Rat Verlegh Stadion. Vanuit het oogpunt om de spelers en de staf zich comfortabel te laten voelen met alle facetten die met het presteren op hoog niveau te maken hebben, is de keuze op een samenwerking met Pulsar Medical gevallen.

Door de gebruiksvriendelijkheid, het gemak en het hygiënische aspect van de COVID-19 Antigen Nasal Test Kit, heerst er totale rust tijdens het testen. Dit heeft een positief invloed op de sportieve prestaties.

Bij ons is het van groot belang om het Corona virus buiten de deur te houden. We screenen de spelers en staf frequent en testen laagdrempelig bij klachten. We kiezen voor Pulsar Medical antigeen sneltesten vanwege het gebruiksgemak en het betrouwbare resultaat.

Bert van Essen

Clubarts NAC Breda

Product uit deze samenwerking

De meest prettige nasale sneltest op de markt voor de opsporing van een SARS-CoV-2 virus. De monsterafname bij deze sneltest gebeurt via een neusuitstrijkje uit het voorste deel van de neus. Dit is een zeer eenvoudige, aangename, snelle en hygiënische test.

Bij deze sneltest weet je binnen 15 minuten of je mogelijk besmet bent met het coronavirus. Ideaal vanwege het aangename en eenvoudige gebruik van de test. Op ieder moment te gebruiken, waar je ook bent, dankzij de handige alles-in-1 verpakking, inclusief gebruiksaanwijzing. Deze test is door het RIVM gevalideerd en wordt tevens op de EU Common List opgenomen.

In-house deskundigen

wetenschappelijke validaties

Beheer van de toeleveringsketen

uitgebreid partnernetwerk

Comfort & gebruiksgemak

toegankelijke oplossingen

Professioneel advies

diepgaande begeleiding

Wij genieten van nieuwe samenwerkingen en waarderen partnerschappen

Wij hebben altijd interesse in mogelijkheden om ons partnernetwerk uit te breiden, nieuwe projecten te creëren en nieuwe oplossingen te vinden. Vul het contactformulier in met uw aanvraag, en wij zullen spoedig contact met u opnemen voor een eerste kennismaking, offerte of overleg over onze producten en oplossingen.