Onze samenwerkingen

Gewaardeerde partnerschappen op basis van een gemeenschappelijk doel: mensen helpen gezond en veilig te blijven

Pulsar Medical heeft het geluk partnerships en diepgaande relaties te hebben opgebouwd met een selecte groep van partners die een grote toegevoegde waarde geven aan onze formule. Elke partner brengt zijn eigen specifieke expertise aan boord, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte oplossingen te bieden van hoogwaardige kwaliteit.

Van ontwikkeling tot productie, evaluaties en distributie, zijn wij in staat om op maat gemaakte producten aan te bieden, onnodige schakels te verwijderen, en toegankelijke oplossingen te bieden, die mensen helpen de controle te houden over hun persoonlijke gezondheid.

AIDIAN

Aidian, voorheen Orion Diagnostica, is een in Finland gevestigd IVD-bedrijf met bijna 50 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van betrouwbare, snelle en gebruiksvriendelijke diagnostische tests, speciaal voor de eerstelijnszorg.

Ga naar de website

KKM HEALTHCARE

KKM richt zich op praktische “Real World” oplossingen voor de uitdagingen waar de gezondheidszorg vandaag de dag voor staat. Door gebruik te maken van ons exclusieve “Assess, Align, Advance” proces, verzekeren we ons ervan dat de oplossingen duurzaam zijn en relevant voor de markt om succes te behalen.

Ga naar de website

In-house deskundigen

wetenschappelijke validaties

Beheer van de toeleveringsketen

uitgebreid partnernetwerk

Comfort & gebruiksgemak

toegankelijke oplossingen

Professioneel advies

diepgaande begeleiding

Vital Group

Vital Group is al meer dan 40 jaar actief op de Britse markt met verschillende productlijnen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve producten die het leven van onze klanten gemakkelijker, gelukkiger, gezonder en bovenal veiliger maken.

Ga naar de website

Wij genieten van nieuwe samenwerkingen en waarderen partnerschappen

Wij hebben altijd interesse in mogelijkheden om ons partnernetwerk uit te breiden, nieuwe projecten te creëren en nieuwe oplossingen te vinden. Vul het contactformulier in met uw aanvraag, en wij zullen spoedig contact met u opnemen voor een eerste kennismaking, offerte of overleg over onze producten en oplossingen.