Waarom, Hoe & Wat

Waarom?

Wij leven in een onderling verbonden wereldgemeenschap, met een steeds groeiende bevolking, veelvuldige verplaatsingen (tussen continenten) en een werkomgeving die onder hoge druk staat. Deze factoren leiden tot:

 • De behoefte aan gemakkelijke en toegankelijke oplossingen om de verspreiding en mutatie van virussen, zoals de recente SARS-CoV-2-pandemie, te monitoren en te beheersen.

 • Er is momenteel een toenemende behoefte aan manieren om iemands persoonlijke gezondheid te verbeteren, te onderhouden en te controleren. In-vitro-diagnostische essays zijn een instrument die kunnen helpen om aan deze behoefte te voldoen.

Wij vinden dat elk individu een eenvoudige manier moet hebben om een beter inzicht te krijgen in zijn eigen persoonlijke gezondheid, en gemakkelijk moet kunnen bepalen wat de huidige status van zijn lichamelijke gezondheid op een bepaald moment is:

 • Ieder individu moet zijn persoonlijke gezondheid kunnen bewaken en tijdig preventieve maatregelen kunnen treffen om gezond te blijven.

  Wij willen een bijdrage leveren aan een wereld, waarin mensen zichzelf en anderen gezond houden, zich veilig voelen en elkaar beschermen. Een wereld waarin we samen de regie nemen over onze gezondheid!

Hoe?

 • Wij hebben veel moeite gedaan om de toeleveringsketen vanaf de bron te controleren. Doordat wij al meer dan tien jaar een plaatselijk team in Azië hebben, zijn wij partnerschappen aan kunnen gaan met enkele van de grootste Aziatische producenten in de sector.

 • Door het aangaan van gewaardeerde partnerschappen met Europese laboratoria en gerenommeerde deskundigen in het veld, is Pulsar Medical in staat om evaluaties volgens Europese normen aan te bieden, nationale validaties te ontvangen en registratieprocedures te voltooien, in overeenstemming met uw eisen.

 • Door het uitvoeren van data-gedreven marktanalyses en het volgen van trends, is Pulsar Medical in staat om samen met onze partners de meest geschikte producten te ontwikkelen, passend bij de vraag van uw cliënteel.

 • Wij bieden niet alleen diagnostische testen aan. Wij streven altijd naar allianties op lange termijn: wij willen uw bedrijf, uw producten, uw klanten en uw wensen begrijpen. Wij streven ernaar oplossingen te bieden om de portefeuille van uw bedrijf te vergroten, door een compleet pakket aan te bieden. Op maat gemaakte, lokaal geëvalueerde, kwalitatief hoogwaardige producten tegen lagere prijzen, in overeenstemming met de lokale regelgeving.

Wat?

 • Antigeen sneltests en antistoffen-testkits, die voldoen aan de huidige eisen voor het toezicht op uitbraken van SARS-CoV-2, weerstand tegen virussen, enz.

 • Een selectie van (op maat gemaakte) In-vitro diagnostische essays voor professioneel gebruik en/of zelftesten.

 • Inclusief productontwikkeling, evaluatiestudies, certificering en registraties.

Waar is Pulsar Medical actief

In-house deskundigen

wetenschappelijke validaties

Beheer van de toeleveringsketen

uitgebreid partnernetwerk

Comfort & gebruiksgemak

toegankelijke oplossingen

Professioneel advies

diepgaande begeleiding