Boskalis werkt met Pulsar Medical samen voor tijdswinst en waarborging van continuïteit

Boskalis blij met tijdwinst en waarborging van continuïteit

Boskalis is al ruim een eeuw als baggeraar actief in spraakmakende projecten in diverse landen op verscheidene continenten. Zo wordt er land gewonnen om kunstmatige eilanden te vormen die als extra woongebied fungeren, of voor industriële commerciële toepassingen worden gealloceerd.

Voor dit soort projecten zijn behalve machines ook mensen nodig. Veiligheid en preventie staan bij Boskalis hoog in het vaandel. Pulsar Medical is trots om Boskalis met de eenvoudige Covid-19 Antigen Saliva Test Kit te mogen voorzien. Een alles-in-1 test in een pen vorm: geen gedoe met losse onderdelen, zoals de vloeistof en onaangename diepe wattenstaafjes.

Preventie en tijdswinst, eenvoud en ook gebruiksgemak: dat is waar Boskalis naar op zoek was. Pulsar Medical is erg blij om met Boskalis te mogen samenwerken om hun personeel een snelle preventieve oplossing te mogen bieden, om continuïteit in de projecten te waarborgen.

Het gebruik van de COVID-19 Antigen Saliva Test Kit wordt door personeel als zeer eenvoudig, snel en aangenaam ervaren.

Edgar van Oers

Manager Nautical Department

Product uit deze samenwerking

De meest eenvoudige en prettige sneltest op de markt voor de opsporing van een SARS-CoV-2 antigeen. Binnen 15 minuten weet je via jouw speeksel (saliva) of je mogelijk besmet bent met het coronavirus. De monsterafname bij deze sneltest gebeurt in het achterste deel van de mond. Kies voor een aangename, exacte en veilige sneltest via de mond. Ideaal voor kinderen en ouderen vanwege het aangename, eenvoudige en hygiënisch gebruik van de test. Op ieder moment te gebruiken, waar je ook bent, dankzij de handige alles-in-1 verpakking, inclusief gebruiksaanwijzing.

In-house deskundigen

wetenschappelijke validaties

Beheer van de toeleveringsketen

uitgebreid partnernetwerk

Comfort & gebruiksgemak

toegankelijke oplossingen

Professioneel advies

diepgaande begeleiding

Wij genieten van nieuwe samenwerkingen en waarderen partnerschappen

Wij hebben altijd interesse in mogelijkheden om ons partnernetwerk uit te breiden, nieuwe projecten te creëren en nieuwe oplossingen te vinden. Vul het contactformulier in met uw aanvraag, en wij zullen spoedig contact met u opnemen voor een eerste kennismaking, offerte of overleg over onze producten en oplossingen.